Zoekt u een zorgzame, goed opgeleide, tijdelijke COllega?

Bij Ik ben CO kunt u rekenen op een professionele partner die weet wat u nodig heeft en altijd voor u klaar staat. Ons team is 24/7 bereikbaar op 06 31 35 00 36, omdat wij begrijpen dat een roosterprobleem een onmiddellijke oplossing vereist. Wij kunnen snel personeel leveren voor zowel losse diensten als periode opdrachten. Zo waarborgen wij samen met u de continuïteit van de zorg.

Als detacheringsbureau in de zorg streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze diensten. Daarom zijn wij lid van de NBBU en gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm. Hiermee bent u verzekerd dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en de wet- en regelgeving op het gebied van arbeid naleven. Meer informatie over onze werkwijze leest u op onze blogpagina.

Samenwerken met CO?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Bel ons direct op 06 31 35 00 36  of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

"Bij Ik ben CO staan we bekend om persoonlijke COntact en maatwerkoplossingen bij onze opdrachtgevers. We zijn flexibel en schakelen snel, met als hoogste prioriteit de tevredenheid van onze klanten."

CO werkt samen met onder andere: