Detacheringsbureau Ik ben CO: Altijd bereikbaar

Graag vertellen we je in dit blog meer over de 24/7 bereikbaarheidsdienst van Ik ben CO, detacheringsbureau in de zorg. In de dynamische wereld van de zorg is het van cruciaal belang dat ondersteuning altijd binnen handbereik is. Cliënten rekenen op constante zorg en zorginstellingen moeten op elk moment van de dag kunnen vertrouwen op hun personeel. Bij Ik ben CO begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij een 24/7 bereikbaarheidsdienst aan waarmee zorginstellingen en onze zorgverleners altijd op ons kunnen rekenen.

Screening

Onze Sollicitatie- en screeningsprocedure

Bij Ik ben CO hechten we groot belang aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze medewerkers. Daarom hebben we een grondige sollicitatie- en screeningsprocedure ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat alleen de meest gekwalificeerde en betrouwbare kandidaten bij ons aan de slag gaan. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe dit proces werkt en welke documenten en controles hierbij van belang zijn.

Ketenaansprakelijkheid

Samenwerken met Ik ben CO: Wij dragen de ketenaansprakelijkheid

Bij Ik ben CO begrijpen we dat samenwerken met uitzend- en detacheringsbedrijven een bepaalde mate van vertrouwen en zekerheid vereist. Een belangrijk aspect hiervan is de ketenaansprakelijkheid, een concept dat vaak verwarring oproept. In deze blog leggen we uit wat ketenaansprakelijkheid inhoudt en hoe onze werkwijze op basis van tussenkomst ervoor zorgt dat deze verantwoordelijkheid bij ons ligt, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Ben jij onze nieuwe COllega?

Wil je werken bij Ik ben CO? Bij ons kun je zowel als uitzendkracht als ZZP’er aan de slag. Ontdek welke voordelen werken via ons voor jou oplevert! Bij ons ben je als uitzendkracht verzekerd van niet alleen de leukste opdrachten, maar ook van een zorgeloze werkomgeving waarin alles tot in de puntjes is geregeld. Ik ben CO is lid van de NBBU, waardoor jij verzekerd bent van de volgende punten:

ZZP

Starten als ZZP’er in de zorg

Het starten als ZZP’er in de zorg kan een grote stap zijn, maar met de juiste voorbereiding kun je succesvol zijn en veelvoorkomende fouten vermijden. Voor uitgebreide informatie over het werken als ZZP’er in de zorg en een praktisch stappenplan kun je terecht op www.zzp-erindezorg.nl. Hier vind je alles wat je moet weten om goed van start te gaan en je professioneel te profileren in de zorgsector. Het betreffende stappenplan vind je hieronder in beknopte vorm.

Blog

ZZP’er in de zorg en de foto aan de sleutelbos

Wekelijks melden zich bij ZorgeLES en Ik ben CO nieuwe zorgprofessionals die hebben besloten als ZZP’er verder te gaan. Na een goed gesprek met een van onze recruiters wordt het nodige geregeld: diplomacheck in DUO, identiteit controle, is de aansprakelijkheid geregeld, is er een klachtenregeling, een VOG, BHV… ga zo maar door. Daarna staat men met een verwachtingsvolle stemming bij de deur om aan de slag te gaan. Heb je nog even?

Blog blauw

PNIL & Mevrouw in het zonnetje

Nu 2 maanden onderweg met ZorgeLES en Ik ben CO krijg ik meer zicht op de dynamiek van de uitzendwereld binnen de zorgsector. De vraag naar gekwalificeerd personeel voor de zorgsector blijft onverminderd groot. Het afgelopen jaar is het aantal ZZP-ers in de zorg toegenomen met meer dan 13.000 in 2023. Ook binnen onze organisatie is het aantal ZZP-ers gestegen t.o.v. uitzendkrachten die bij ons in loondienst zijn. Dagelijks zie ik onze planners schakelen met de roosterbureaus binnen de zorginstellingen. Hard werken om de juiste mensen te verbinden aan de zorg.

Berto Broeksema

Op bezoek op bekend terrein

Gisteren was ik op bezoek bij een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Op het bureau stonden de portofoons in de lader, piepers, het roosterprogramma op het beeldscherm en de sleutelbossen met keycord op het bureau. Geluiden klinken op de achtergrond. Gepassioneerde medewerkers tegenover me. Mij wordt verzekerd dat dit geen alarmerende geluiden zijn maar uitingen van een positief gestemde bewoner. Ik was weer even in een voor mij zeer bekende context, de zorg voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.