Wie is CO?

Bij Ik ben CO draait alles om mensen. Als detacheringsbureau in de zorgsector brengen we getalenteerde professionals samen met zorgorganisaties die hen nodig hebben. Onze missie is simpel: hoogwaardige, betrouwbare en flexibele personeelsoplossingen bieden voor een betere zorg. Ad hoc of periodiek personeel nodig? Of ben je op zoek naar leuke, afwisselende diensten of een uitdagende, langdurige opdracht? Neem contact met ons op!

Maak kennis met ons team!

Onze managing director Berto leidt ons met visie en passie, waarbij hij de koers uitzet en ons inspireert om het beste uit onszelf te halen. Vestigingsmanager Vera zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en staat altijd klaar om zowel klanten als medewerkers te ondersteunen. Planner Kim houdt zich bezig met het organiseren van de roosters en zorgt ervoor dat alle diensten vlekkeloos verlopen. Domenique, onze planner én recruiter, is voortdurend op zoek naar nieuwe zorgprofessionals en zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Samen vormen we een toegewijd en hecht team dat altijd klaarstaat om je te helpen. Kom gerust langs voor een gezellige kop koffie!

Partners in de zorg

Ik ben Co is trotse partner van ZorgeLES en Katex. ZorgeLES is een uitzendbureau dat dezelfde sectoren bedient als Ik ben Co. We wisselen kennis en kunde uit en zorgen samen voor continuïteit binnen de zorgsector. Katex is een totaalleverancier van medische en facilitaire producten. Samen staan we klaar voor de zorgsector!

"Onze naam, Ik ben CO, vertegenwoordigt alles wat essentieel is op de werkvloer: COllegialiteit, COmmunicatie, COöperatie en COmmitment. Op deze pijlers gedijen we het beste in onze samenwerking met zowel ons personeelsbestand als onze opdrachtgevers!"